Evenimente

Evenimentele organizate de facultatea noastră sau la care facultatea este reprezentată.

trocsanyi2Excelența sa, prof. dr. László Trócsányi, Ministrul Justiției din Ungaria, va susține conferința cu tema: Le processus d'intégration européenne: l'exemple hongrois.

Conferința va avea loc vineri, 25 noiembrie 2016, ora 10, sala 113, et. 1, clădirea Facultății de Drept, str. Avram Iancu, nr. 11. 

Facultatea de Drept a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, are plăcerea şi onoarea de a anunţa primirea în rândul membrilor corespondenţi ai Academiei Române, secţia de Ştiinţe Economice, Juridice şi Sociologie a distinsului profesor emerit Liviu Pop, membru al comunităţii academice a Facultăţii noastre. 

Îl felicităm din toată inima pentru recunoaşterea valorii activităţii sale de cercetare la cel mai înalt nivel academic.

Conducerea Facultatii de Drept impreuna cu Consiliul Studentilor si ELSA Cluj Napoca va invita joi, 7 aprilie, sa participati la următoarea prezentare din cadrul proiectului "Saptamana Carierei".

Invitații nostri din aceasta săptămână, cei de la societatea de avocatura Bulboaca si Asociații din Bucuresti, ne vor prezenta echipa, domeniile de practica, ne vor spune ce inseamna sa fii avocat in domeniul business si de asemenea ne vor prezenta ofertele de internship si cele de angajare.

Va așteptăm la prezentare joi, 7 aprilie, începând cu ora 12 în Amfiteatrul A. Ionascu.

Conferința „Dreptul în lumea corectitudinii politice" analizează recente inițiative și proiecte legislative, de la noi și din alte jurisdicții, care tind să răspundă unor imperative precum egalitatea de drepturi, nediscriminarea, siguranța publică ori securitatea națională.

Miza principală a conferinței rămâne însă analiza distanțelor dintre sistemul actual și cel imaginat de George Orwell în romanul „1984".

Conferința va avea loc Luni, 28 martie, ora 12:00 în amfiteatrul Aurelian Ionașcu al Facultății de Drept.

Managing Partner, Țuca Zbârcea & Asociații

logo tuca

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11