simona3Secretariat

Simona-Maria Pop
0264-450443,
0264-405300, int. 5927
smpop@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul: Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

Afişier disertaţie

Informaţii despre organizarea şi susţinerea examenului de disertaţie.

Au fost preluati userii care s-au inscris in Google Form-ul destinat celor care nu au reusit sa-si faca conturi pentru aplicatia de verificare antiplagiat Turnitin.

Verificati casuta postala institutionala @law.ubbcluj.ro daca ati primit un mail pentru crearea contului din partea sistemului. E posibil ca cei ce erau deja in sistem sa nu fi primit.

Cei care au primit mail sunt rugati sa urmeze instructiunile din acesta iar ceilalti sunt rugati sa foloseasca procedura de recuperare a parolei de pe site-ul Turnitin. Aceasta se gaseste pe pagina Login. Aceeasi procedura va fi folosita si in cazul in care mailul trimis de sistem expira.

Daca sunteti intrebati de numele de familie iar acesta contine diacritice, va rugam sa incercati diacriticele din ambele layout-uri ale tastaturii de limba romana (standard si legacy). Numele sunt scrise doar cu prima litera majuscula.

In cazul nefericit in care nu reusiti sa treceti de acest pas adresati-va secretariatului.

Nu uitati ca dupa crearea contului sa va inscrieti in clasa profesorului dvs. indrumator, folosind procedura descrisa intru-un articol anterior de pe acest site.

Dupa aceasta puteti sa incarcati lucrarea in aceasta clasa de mai multe ori dar nu mai mult de 3 ori/zi. Dupa incarcare, lucrarea va fi vazuta automat si de profesorul indrumator.

Pentru sesiunea de disertatie iulie 2023 este obligatorie încărcarea și verificarea lucrărilor de disertație în platforma antiplagiat Turnitin. Pe baza procentului de similitudine obținut, profesorii coordonatori vor verifica raportul și și-l vor asuma prin semnătură.

Prin urmare, toti studenții care urmează să-și susțină disertația in luna iulie 2023, vor încarca lucrarea de disertație în platformă până în data de 25 iunie 2023!

 

In vederea verificarii antiplagiat se foloseste platforma turnitin.

 

Studentii care nu au conturi isi vor scrie adresa pe acest formular Google, unde se vor loga cu adresa institutionala @law.ubbcluj.ro

Formularul ramane deschis pana in data de 28.05.2023

 

Dupa aceasta data se vor importa in platforma adrese de mail colectate iar platforma va trimite mailuri prin care va invita sa va creati contul. Urmati instructiunile din mail si din platforma.

La crearea contului e posibil sa intalniti o eroare de tipul "perechea adresa de mail / nume de familie nu se potrivesc". Aceasta eroare este datorata diacriticelor. Incercati sa folositi diacriticele din layoutul Romanian Standard si Romanian Legacy. Daca nu reusiti adresati-va secretariatului care va va trimite numele asa cum este in baza noastra de date, urmand sa il luati cu copy/paste si sa il puneti in formularul din platforma.

 

Cei care nu au adresa institutionala se vor adresa secretariatului in vederea crearii unei astfel de adrese si inscrierii in platforma turnitin.

 

Dupa ce si-au creat contul studentii se vor loga in platforma si se vor inscrie in clasa indrumatorului cu ajutorul Class/section ID / Enrolment key din tabelul atasat acestui mesaj.

enroll button image

Studentii vor incarca lucrarea in assignment-ul corespunzator nivelului lor de studii (licenta/disertatie).

Lucrarile se pot incarca de mai multe ori dar nu mai mult de 3 ori/zi. Dupa 24 de ore se pot incarca din nou 3 variante ale lucrararii.

 

Attachments:
Download this file (Indrumatori.xlsx)Indrumatori.xlsx[ ]9 kB

Date disertație iulie 2023:

1. Înscrieri: 3 – 5 iulie 2023
Înscrierile se vor face online, prin încărcarea documentelor scanate în FORMULARUL DE INSCRIERE  până miercuri, 05.07.2023, ora 12:00.

2. Prezentarea şi susţinerea lucrării de disertație: FIZIC, la sediul Facultății -6 iulie 2023.

ACTELE NECESARE - obligatorii - se vor incarca online
Fiecare document va fi scanat in format PDF , astfel incat, la vizualizare sa nu fie necesara rotirea paginii

IMPORTANT-  este obligatorie incarcarea formei finale ale lucrarii de disertatie in platforma Turnitin conform anuntului https://law.ubbcluj.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=5542:platforma-de-verificare-plagiat-turnitin&catid=36&Itemid=176

Absolvenţi cu diploma de licenţă eliberată de UBB
1. Cerere-tip de înscriere -. Cererea se va lista, semna și scana în format pdf.
2. Declaraţie pe proprie răspundere, sub sancţiunea prevăzută de legea penală pentru fals în declaraţii, prin care se atestă faptul că lucrarea de disertaţie depusă în vederea susţinerii reprezintă o operă realizată de către candidat, cu respectarea prevederilor legislaţiei în vigoare referitoare la protecţia dreptului de autor- -ATASATA MAI JOS. Cererea se va lista, semna și scana în format pdf.
3. Diploma de licenţă (fata verso -format pdf).
4. Certificatul de naștere (format pdf)
5. Lucrarea de disertatie (format pdf)
6. Actul de identitate (format pdf)

Absolvenţi cu diploma de licenţă eliberată de o altă universitate
1. Cerere-tip de înscriere - Cererea se va lista, semna și scana în format pdf.
2. Declaraţie pe proprie răspundere, sub sancţiunea prevăzută de legea penală pentru fals în declaraţii, prin care se atestă faptul că lucrarea de disertaţie depusă în vederea susţinerii reprezintă o operă realizată de către candidat, cu respectarea prevederilor legislaţiei în vigoare referitoare la protecţia dreptului de autor -ATASATA MAI JOS. Cererea se va lista, semna și scana în format pdf.
3.Diploma de bacalaureat (fata verso -format pdf)
4. Foaia matricolă de la liceu (fata verso -format pdf)
5. Diploma de licenţă (fata verso -format pdf)
6 Suplimentul la diplomă sau foaia matricolă (fata verso -format pdf)
7. Certificatul de naștere (format pdf)
8. Lucrarea de disertatie (format pdf)
9. Actul de identitate - (format pdf)

 

Pentru absolvenţii DE MASTER promoţiilor 2020 şi anterioare 2020- dovada achitării taxei de înscriere (1.000 RON)

Date disertație FEBRUARIE 2023:


1. ÎNSCRIERI: Luni, 6 februarie–Miercuri, 8 februarie 2023 (ora 11:59 am - la prânz)

 

Înscrierile se vor face online, prin încărcarea documentelor scanate în FORMULARUL DE INSCRIERE https://forms.gle/5xnqgFitrU5A3twm9

 până Miercuri, 8 februarie 2023 (ora 11:59 am - la prânz). Accesul la formularul google se va face cu adresa instituțională.Veți fi considerat înscris la disertație doar doar după primirea confirmării pe emailul instituțional.


2. PREZENTAREA ŞI SUSŢINEREA LUCRĂRII DE DISERTATIE: FIZIC, la sediul Facultății - Joi, 9 februarie 2023, ora 10,30, sala 113. Componența comisiei poate fi consultată în documentul atașat.

 

ACTE NECESARE- obligatorii - se vor incarca online
Fiecare document va fi scanat in format PDF , astfel incat, la vizualizare sa nu fie necesara rotirea paginii

ACTELE NECESARE:

Absolvenţi cu diploma de licenţă eliberată de UBB
1. Cerere-tip de înscriere -ATASATA MAI JOS. Cererea se va lista, semna și scana în format pdf.
2. Declaraţie pe proprie răspundere, sub sancţiunea prevăzută de legea penală pentru fals în declaraţii, prin care se atestă faptul că lucrarea de disertaţie depusă în vederea susţinerii reprezintă o operă realizată de către candidat, cu respectarea prevederilor legislaţiei în vigoare referitoare la protecţia dreptului de autor- -ATASATA MAI JOS. Cererea se va lista, semna și scana în format pdf.
3. Diploma de licenţă (fata verso -format pdf).
4. Certificatul de naștere  (format pdf)
5. Lucrarea de disertatie  (format pdf)
6. Actul de identitate  (format pdf)


Absolvenţi cu diploma de licenţă eliberată de o altă universitate
1. Cerere-tip de înscriere
2. Declaraţie pe proprie răspundere, sub sancţiunea prevăzută de legea penală pentru fals în declaraţii, prin care se atestă faptul că lucrarea de disertaţie depusă în vederea susţinerii reprezintă o operă realizată de către candidat, cu respectarea prevederilor legislaţiei în vigoare referitoare la protecţia dreptului de autor -ATASATA MAI JOS. Cererea se va lista, semna și scana în format pdf.
3.Diploma de bacalaureat  (fata verso -format pdf)
4. Foaia matricolă de la liceu  (fata verso -format pdf)
5. Diploma de licenţă  (fata verso -format pdf)
6 Suplimentul la diplomă sau foaia matricolă  (fata verso -format pdf)
7. Certificatul de naștere  (format pdf)
8. Lucrarea de disertatie  (format pdf)
9. Actul de identitate - (format pdf)

**Absolventii de master din promotiile mai vechi care doresc sa se inscrie la disertatie sunt rugati sa contacteze secretariatul master!

Pentru absolvenţii DE MASTER promoţiilor 2019 şi anterioare 2019- dovada achitării taxei de înscriere (1.000 RON)

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11