Secretariat

Ana - Angela Seica
0264-405300, int. 5987
anul1@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul:
Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

Afişier licenţă

Informaţii despre organizarea şi susţinerea examenului de licenţă.

Adeverințele de licență au fost trimise scanate, prin email, pe adresa instituțională ( Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ).

Adeverința de licență în original, precum și actele în original (diploma de bacalaureat sau foaia matricolă de la liceu) care se găsesc în dosarul absolventului, pot fi ridicate de la Secretariatul anului 1 pe bază de programare, începând de vineri (11.02.2022), personal sau prin mandatar (cu procură specială autentificată la notar). Eliberarea actelor se va face pe baza fișei de lichidare care se va completa la Secretariat.

Pentru programare vă rugăm să accesați linkul: https://calendly.com/andreea-sebe/documente-an4?month=2022-02

Absolvenții vor avea asupra lor cartea de identitate. Mandatarii vor avea asupra lor cartea de identitate și procura.
Adeverința înlocuiește diploma de licenţă şi este valabilă un an de la data eliberării. Se eliberează într-un singur exemplar.

Atașat regăsiți procesul verbal de soluționare a contestațiilor la proba scrisă din cadrul examenului de licență -  sesiunea februarie 2022.

 

În fișierul atașat mai jos găsiți comisiile stabilite pentru susținerea lucrărilor de licență din data de 4 februarie 2022.

Pot participa la susținerea lucrării de licență doar candidații care au promovat proba scrisă în aceeași sesiune de licență.

Susținerea va avea loc online, iar pentru a participa este necesar:

1. să folosiți userul G Suite instituțional (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) .

2. să vă logați în partea stângă a paginii la CALENDAR EXAMENE/Comisia la care sunteți repartizat în funcție de profesorul coordonator.

3.să accesați primul link (SALA DE AȘTEPTARE) din dreptul comisiei dvs.
SUCCES!

Rezultatele probei scrise a examenului de licență au fost afișate pe pagina personală a absolvenților.

Contestaţiile la nota de la proba scrisă se trimit până în data de 3 februarie 2022, ora 10:30, la adresa de e-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11