Secretariat

Mihaela Bîlc
0264-405300, int. 5987
anul4@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul:
Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

Anul IV

Studenţii sunt rugaţi să îşi verifice pe pagina personală disciplinele contractate şi să semnaleze eventualele erori la secretariat. 

Studenţii care nu au indicat pe contractul de studii limba la disciplina Terminologie juridică (engleză, franceză sau germană), precum şi studenţii care au optat pentru studierea disciplinei Dreptul european al afacerilor în limba maghiară (şi nu au făcut menţiunea cu privire la limba maghiară) sunt rugaţi să se prezinte la secretariat până vineri, 21 octombrie 2016.

 Conform Art. 27 şi Art. 30 din Regulamentul privind activitatea profesională a studenţilor (nivel licenţă şi master) din Universitatea Babeş – Bolyai în baza Sistemului european de credite transferabile (ECTS), studenţii reînmatriculaţi în anul 4, precum şi studenţii aflaţi în prelungire de studiu se aliniază la planul de învăţământ al promoţiei cu care îşi finalizează studiile (planul de învăţământ al anului universitar 2016-2017). Astfel, pentru a-şi putea finaliza studiile, aceştia vor trebui să parcurgă şi disciplinele apărute ca diferenţe în urma modificării planului de învăţământ.

În ceea ce priveşte diferenţele, conform planului de învăţământ pentru anul 2016-2017, absolvenţii trebuie să aibă în total 11 discipline opţionale.

Disciplina Terminologie juridică (engleză, franceză, germană) din anul 4, semestrul 1, poate fi echivalată, pe baza unei cereri, cu limba străină studiată de către studenţii reînmatriculaţi şi de cei aflaţi în prelungire de studii, în anul 2, semestrul 1.

 Studenţii aflaţi în prelungire de studii nu beneficiază de facilităţile prevăzute de lege pentru studenţi, pe durata acestei prelungiri (vizare carnet, reducere pentru transportul local în comun, CFR, cazare în căminele studenţeşti, bursă, etc.).

Studenţii din anii III şi IV pot să opteze până în data de 6 octombrie 2016, pentru cursul facultativ Drept fiscal german, oferit de FSEGA, depunând o cerere la secretariatele de an.
Cursul va începe din 10 octombrie la FSEGA, acesta fiind susţinut de cadre didactice asociate din Germania, în limba germană şi este gratuit.
Pentru mai multe detalii poate fi contactată, prin e-mail, d-na Mihaela Dragan, cadru didactic la FSEGA: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

La secţiunea Documente şi în fişierele ataşate mai jos găsiţi orarul şi grupele anului 4 (2016-2017).

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11