Secretariat

Ana - Angela Seica
0264-405300, int. 5987
anul4@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul:
Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

Pentru a vă programa o întâlnire la secretariat în vederea depunerii / ridicării de documente (carnete, adeverințe etc.), apăsați butonul de mai jos:

Programare

Anul IV

În data de 28.11.2022 și în data de 29.11.2022 atât cursul, cât și seminarele la disciplina Dreptul european al afacerilor vor fi ținute online.

Listele de burse sociale din fondurile proprii ale UBB se pot consulta la următorul link:

https://law.ubbcluj.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=5309:liste-beneficiari-burse-sociale-fonduri-proprii-ubb&catid=8&Itemid=107

Studenții care NU au mai beneficiat niciodată de bursă sau din motive justificate doresc schimbarea contului IBAN cu care figurează în baza de date trebuie să trimită documentul bancar la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. scanat/pozat de unde să reiasă că sunt titularii contului.

Pe documentul bancar se menționează facultatea la care studiază, tipul bursei (performanță, merit, socială), anul de studiu, CNP-ul și modificarea numelui (dacă este cazul).

Studenții anului 4/prelungire de studii sunt rugați să-și verifice pe pagina personală situația notelor din toți anii de studiu, în special la limba străină, educație fizică și practică. Dacă sunt probleme contactați secretariatul anului 4.

CEREREA cu tema de licenţă, semnată de către îndrumătorul lucrării se depune la Secretariatului anului 4 până în data de 16 decembrie 2022. Nu se pot realiza lucrări de licenţă la disciplinele Economie politică, Psihologie juridică, Medicină legală sau la opţionale care nu au fost studiate în timpul anilor de studii.
Conform Art. 30 din Regulamentul de organizare și desfășurare a examenului de licență la Facultatea de Drept - "Pot coordona lucrări de licență cadrele didactice care au cel puțin gradul de asistent și titlul de doctor și sunt titulare de curs. Asistenții care nu sunt titulari de curs la disciplina respectivă, pot coordona lucrări de licență numai împreună cu titularul de curs."

 Studenții aflați în prelungire de studii sau absolvenții promoțiilor anterioare al căror certificat de competență lingvistică a expirat, se pot adresa Centrului de limbi moderne Alpha din cadrul Facultății de Litere, în vederea obținerii unui certificat valabil pentru înscrierea la sesiunea de licență iulie 2023. Atașat găsiți certificatele și atestatele lingvistice acceptate la înscrierea la examenul de licență.

Mai multe informații găsiți accesând următorul link http://lett.ubbcluj.ro/alpha/en/certificate-si-teste/#register_and_testing_schedule

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11