Uncategorised

Attachments:
Download this file (REPARTIZARE PE SALI - LICENTA.pdf)Repartizarea pe săli[ ]259 kB

Stimați colegi, membri ai profesiilor juridice liberale,

Având în vedere că evenimentul "Conferința Națională de Drept Comercial", ediția 2015, la Cluj-Napoca, Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai, este în curs de a primi acreditarea INPPA și INPPI cu numărul de credite de pregătire profesională comunicat organelor profesiilor,

Luând în considerare numărul de membri ai profesiilor juridice care doresc să participe la această conferință, în condițiile numărului limitat de locuri al amfiteatrului Aurelian Ionașcu din cadrul facultății,

Vă rugăm să vă asigurați că înscrierea în vederea participării la conferință are în vedere următoarea procedură în vederea înscrierii și obținerii atestatului de participare la conferință:

1. Se trimite un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cuprinzând exprimarea intenției de a participa și numele membrilor profesiilor juridice care participă.

2. Se achită taxa de participare la conferință în valoare de 200 lei (nu se aplică TVA), pentru fiecare participant, în contul:

Universitatea Babeș-Bolyai
Str. M. Kogălniceanu nr.1, 400084 Cluj-Napoca
Trezoreria Cluj-Napoca
IBAN: RO76TREZ216504601X007224
Cod fiscal UBB : 4305849

În ordinul de plată se face mențiunea/referința: "Taxa participare Conferința Natională de Drept Comercial, Facultatea de Drept, Center for Company Law and Corporate Governance"

3. Participanții care au achitat taxa de participare vor prezenta o copie a ordinului de plată la momentul înregistrării la conferință, în data de vineri, 12 iunie 2015, orele 9 – 9,30.

4. În cazul în care primiți o corespondență care vă atenționează asupra faptului că numărul de locuri anticipat în vederea înscrierii a fost atins, vă rugăm să vă prezentați direct la premisele organizării evenimentului, fără a efectua plata prin virament. În acest caz, sub rezerva disponibilității locurilor, plata taxei de participare se va realiza în numerar la intrarea în premisele desfășurării evenimentului.

În speranța de a ne revedea la un eveniment de ținută, vă mulțumim pentru interesul profesional și pentru înțelegere cu privire la aceste formalități administrative.

Prof.dr. Radu N. Catană,
Prorector, Universitatea Babeș-Bolyai

Completarea formularului online de înscriere la admitere va începe în jurul datei de 01.07.2015.

Vă aşteptam!

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11