Dr. Arkadiusz Radwan

radwanFacultatea de Drept din cadrul Universității Babeș Bolyai, anunță cu entuziasm continuarea colaborării cu universități și instituții de cercetare de prestigiu european. În acest context, în perioada 8-10 februarie, programul de masterat Dreptul Internațional și Comparat al Afacerilor se bucură de intervenția domnului Arkadiusz Radwan, membru fondator al Institului de Cercetări Allerhanda din Cracovia, Polonia.

Integrându-se perfect în curricula acestui program de masterat, menit să ofere nu doar cunoștințe teoretice de dreptul comparat al afacerilor, ci și o perspectivă practică, cursul ținut de domnul Radwan se va concentra pe aspecte punctuale privind strategiile de preluare a societăţilor precum şi cele de ieşire din raporturile de asociere. Menționăm că programul de masterat a beneficiat și anul trecut de prezența dânsului.

Dr. Arkadiusz Radwan este un avocat și cercetător implicat în dreptul european al afacerilor, cu accent pe dreptul insolvenței, fuziuni și achiziții, dreptul concurenței și guvernanță corporativă. A efectuat stagii în centre universitare precum: Jena, Bonn, Hamburg, Berlin, New York, Gent, Sankt Polten, Chongqing (China). De asemenea, dr. Radwan s-a numărat de două ori (2013, 2015) în top 50 cei mai influenți avocați din Polonia.

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11