simona3Secretariat

Simona-Maria Pop
0264-450443,
0264-405300, int. 5927
smpop@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul: Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

Preluare useri Turnitin

Au fost preluati userii care s-au inscris in Google Form-ul destinat celor care nu au reusit sa-si faca conturi pentru aplicatia de verificare antiplagiat Turnitin.

Verificati casuta postala institutionala @law.ubbcluj.ro daca ati primit un mail pentru crearea contului din partea sistemului. E posibil ca cei ce erau deja in sistem sa nu fi primit.

Cei care au primit mail sunt rugati sa urmeze instructiunile din acesta iar ceilalti sunt rugati sa foloseasca procedura de recuperare a parolei de pe site-ul Turnitin. Aceasta se gaseste pe pagina Login. Aceeasi procedura va fi folosita si in cazul in care mailul trimis de sistem expira.

Daca sunteti intrebati de numele de familie iar acesta contine diacritice, va rugam sa incercati diacriticele din ambele layout-uri ale tastaturii de limba romana (standard si legacy). Numele sunt scrise doar cu prima litera majuscula.

In cazul nefericit in care nu reusiti sa treceti de acest pas adresati-va secretariatului.

Nu uitati ca dupa crearea contului sa va inscrieti in clasa profesorului dvs. indrumator, folosind procedura descrisa intru-un articol anterior de pe acest site.

Dupa aceasta puteti sa incarcati lucrarea in aceasta clasa de mai multe ori dar nu mai mult de 3 ori/zi. Dupa incarcare, lucrarea va fi vazuta automat si de profesorul indrumator.

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11