Echipa Facultății de Drept la concursul de procese simulate „Philip C. Jessup” (Geneva, 9-11 martie 2023)

În perioada 9-11 martie, la Geneva, Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai a fost reprezentată la rundele intermediare ale concursului de procese simulate „Philip C. Jessup”, de o echipă alcătuită din studentele Mădălina Bumb (anul II), Raluca Călin (anul II), Antonia Grec (anul II) și Andreea Toma (anul III). Echipa a fost coordonată de domnul Cantemir Păcuraru, doctorand în drept internațional public și colaborator al Facultății de Drept.

„Phillip C. Jessup” este cel mai mare concurs de procese simulate din lume, cu o tradiție de peste 6 decenii și adună, în fiecare an, peste 700 de echipe de pe tot globul. Pregătirea pe care o pretinde acest concurs creează un context de învățare accelerată, dar profundă, pe foarte multe paliere, și lasă urme, pentru totdeauna, pe harta personală și profesională a concurenților.

Facultatea de Drept își felicită aici cele patru studente și pe coordonatorul echipei, mulțumindu-le totodată celor doi sponsori care au contribuit la efortul financiar pe care l-a presupus participarea la acest concurs: Societatea civilă profesională de avocați „Costaș, Negru și Asociații”, reprezentată de domnul avocat conf. dr. Cosmin Costaș, și Societatea civilă profesională de avocați „Harosa și Asociații”, reprezentată de domnul avocat conf. dr. Marius Harosa.

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11