Conferința națională a doctoranzilor în drept penal și procedură penală

Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai organizează o nouă ediție a Conferinței naționale a doctoranzilor în drept penal și procedură penală, ce urmează a se desfășura la Cluj-Napoca, în perioada 05-06 mai 2023.

La conferință sunt invitați să participe doctoranzii facultăților de drept din România a căror teză se înscrie prin tematică în domeniul dreptului penal sau al dreptului procesual penal.

Organizatorii asigură participanților selectați cazarea și masa, cheltuielile de transport urmând a fi suportate de către participanți.

În vederea selectării participanților, aceștia vor trimite la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (în atenția d-nei lect. univ. dr. Ioana Curt) textul integral al materialului ce urmează a fi prezentat, sub forma unui articol (inclusiv rezumat în limba română și engleză, respectiv cuvinte cheie în limbile română și engleză).

Materialul expediat va fi supus analizei comitetului științific al conferinței, urmând ca doctoranzii să fie anunțați prin e-mail de rezultatul procedurii de selecție.

Ulterior conferinței, toate materialele susținute vor fi publicate în paginile revistei Caiete de Drept Penal.

Calendar

  • 22 februarie – 13 aprilie 2023: Transmiterea materialelor la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • 19 aprilie 2023: Anunțarea rezultatelor procedurii de selecție
  • 24 aprilie 2023: Publicarea programului conferinței
  • 05-06 mai 2023: Desfășurarea conferinței

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11