Narcisa ScrobotăSecretariat ID
Narcisa Scrobotă
0264-405300, int. 5354
0264-405354
id@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul: Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

Precizări privind examenul la Drept penal.Partea generală II, sesiunea de restanțe toamnă 2021

DREPT PENAL. PARTEA GENERALĂ II

Examenul la materia Drept penal. Partea generală II va avea loc în data de 4.09.2021, de la ora 18:00.

Examenul rezervă pentru cei cu probleme tehnice va avea loc în aceeaşi zi, de la ora 19:00.

Informaţii acces link MEET

Examenul la materia Drept penal. Partea generală II va fi unul de tip grilă și se va desfășura online (cu supraveghere audio / video în timpul desfășurării examenului), prin intermediul platformei Google, fiind accesibil doar utilizatorilor instituţionali (@law.ubbcluj.ro).Pe contul de e-mail asociat acestui cont instituţional veţi primi și rezultatele și orice alte informaţii suplimentare. Pentru a susţine examenul, toţi studenţii au obligaţia de a se loga la o întâlnire Google Meet în cadrul căreia se va realiza legitimarea studenţilor și supravegherea pe parcursul desfășurării examenului, după cum urmează:

Google Meet joining info Drept penal. Partea generală II, ID - test grila Saturday, September 4 · 6:00 – 7:00pm

Video call link: https://meet.google.com/uhi-wjzu-psq

ATENŢIE! INFORMAŢII TEHNICE▪

Accesul la linkul de MEET este rezervat utilizatorilor instituţionali.

▪ Vă rugăm să fiţi online pe linkul de MEET începând cu ora 17:30, pentru a putea soluţiona eventuale probleme tehnice.

▪ Susţinerea examenului rezervă se poate realiza doar în baza unei cereri formulate către titularul de curs și aprobată de acesta anterior începerii examenului rezervă.

Examenul rezervă se desfășoară pe următorul link: https://meet.google.com/aoc-sjge-tdu (de la ora 19:00).

▪ Vă rugăm să vă logaţi de pe calculator (laptop / desktop) şi prin excepţie de pe telefonul mobil. Este necesar să aveţi acces la microfon şi cameră web, care vor trebui pornite la solicitarea examinatorilor.

▪ Vă rugăm să utilizaţi browser-ul Google Chrome sau, prin excepţie, Firefox. Nu utilizaţi alte browsere.

▪ Este necesar să aveţi la îndemână cartea de identitate / paşaportul şi carnetul de student. Toţi studenţii vor fi legitimaţi.

Informaţii desfăşurare examen

Examenul va consta în 18 grile cu 4 variante de răspuns, o variantă fiind invariabil „nicio variantă nu este corectă”. Este posibil să existe 1 - 2 - 3 răspunsuri corecte.

▪ Timpul de lucru: 20 minute.

▪ Se va completa un formular Google Forms prin intermediul platformei Google. Formularul vă va fi pus la dispoziţie în ziua de examen în secțiunea de chat din Google Meet. După deschiderea formularului, accesul la întrebările de examen propriu-zise se va realiza doar după introducerea, în acel formular, a unui cod ce vă va fi comunicat înainte de începerea examenului pe Google Meet.

▪ După ce veţi răspunde la toate întrebările din formular (prin selectarea variantelor pe care le consideraţi corecte), pentru ca răspunsurile dumneavoastră să fie înregistrate și evaluate, trebuie să accesaţi butonul Submit din partea de jos a paginii – în măsura în care nu înregistraţi răspunsurile în această manieră până la expirarea timpului de lucru, lucrarea dumneavoastră nu va fi punctată. Accesarea butonului Submit nu vă va mai permite să reveniţi asupra răspunsurilor!

▪ După înregistrarea răspunsurilor prin accesarea butonului Submit, fiecare student va primi pe adresa instituţională de e-mail o copie a răspunsurilor sale, fără barem. Dacă nu primiți acest e-mail în Inbox, verificați și secțiunea Spam.▪ Punctajul obţinut vă va fi comunicat tot prin email, după expirarea timpului de examinare (cele 20 de minute).

▪ Nota la examen se obţine prin împărţirea la 10 a punctajului obţinut de dumneavoastră la examenul grilă și include și punctele din oficiu.

Attachments:
Download this file (ID_Anunt_PG_2.pdf)ID_Anunt_PG_2.pdf[ ]168 kB

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11