Rezultate selectie Erasmus 2021-2022

În documentul atașat veți găsi rezultatele selecției pentru mobilitățile ERASMUS pentru anul universitar 2021-2022

PRECIZĂRI:

1 .Candidații marcați cu * sunt admiși provizoriu!   Aceștia NU au depus certificate de competență lingvistică și urmează a fi testați online (OLS) pentru a se verifica nivelul minim B2 la competența lingvistică. În urma promovării acestei testări, vor fi considerați admiși definitiv la mobilitățile Erasmus aferente. Studenții vor fi contactați prin email (emailul institutuțional - @law.ubbcluj.ro)în vedere acestei testări, într-una din zilele următoare.

2. Vă rugăm studiați procedurile administrative ce trebuie urmate pe siteul CCI -https://cci.ubbcluj.ro/erasmus/erasmus.php secțiunea Outgoing Students.

3. Studenții selectați vor fi contactați prin email de universitățile partenere și li se va comunica, tot prin email, procedura pe care o vor avea de parcurs în continuare.

4. În funcție de evoluția situației globale privind pandemia COVID-19, studenții selectați pot RENUNȚA la mobilitate oricand, printr-o cerere scrisă adresată dnei lect.dr. Diana Botău (coordonator Erasmus, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ) și doamnei Simona Maria POP (secretar Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

5. Pentru a consulta oferta de cursuri a universitatilor pentru care ati fost selectati , vă rugăm consultați siteurile facultățile partenere. https://law.ubbcluj.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=39&Itemid=136

În mod special, studenții admiși la universități din Belgia, Franța, Germania, Italia, Austria,  și care doresc să studieze în engleză sunt sfătuiți sa verifice lista de cursuri disponibile si sa se asigure ca au suficiente cursuri in engleza in oferta universitatii partenere.

5. Toate informațiile legate de programul Erasmus și procedurile ce trebuie urmate de către studentul selectat pot fi găsite pe siteul CCI https://cci.ubbcluj.ro/erasmus/erasmus.php
De asemenea, pentru lămuriri suplimentare vă rugăm să ne contactați:
- lect.dr. Diana Botău – coordonator Erasmus Facultatea de Drept - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
- Oana Cozmuța – responsabil Erasmus în cadrul CCI Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
- Simona-Maria Pop –secretar Erasmus Facultatea de Drept –Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Attachments:
Download this file (Rezultate selectie. Aprilie 2021.pdf)Rezultate selectie. Aprilie 2021.pdf[ ]741 kB

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11