Caiete de drept penal

Pentru că în orice comunitate profesională sau ştiinţifică de prestigiu, existenţa mai multor publicaţii are rolul de a stimula dezbaterea, de a încuraja exprimarea deopinii, nu de puţine ori contradictorii, dar care, în final, conduc la identificarea celor mai potrivite soluţii.
Prof. univ. dr. Florin Streteanu
Prof. univ. dr. Florin Streteanu
Director

Facultatea de Drept adoptă măsuri de prevenire a răspândirii infecţiei cu noul CORONAVIRUS

În contextul măsurilor adoptate la nivel național pentru reducerea riscurilor de răspândire a infecției cu noul Coronavirus, Universitatea Babeş-Bolyai își va suspenda temporar, în perioada 11-22 martie 2020, activitățile didactice față în față.

Decizia adoptată marți, 10 martie 2020, de Consiliul de Administrație al UBB ca măsură de prevenție, presupune suspendarea temporară a cursurilor față în față, precum și a altor activități derulate în cadrul Universității, care implică aglomerări de persoane (conferințe, lansări de carte, prelegeri, workshop-uri, competiții sportive, spectacole programate pentru perioada următoare).

Conform deciziei conducerii UBB, activitățile didactice vor fi organizate în sistem online, activitățile care nu pot fi derulate prin intermediul platformelor electronice urmând să fie recuperate.

Activitățile administrative și de cercetare din cadrul universității vor continua să se desfășoare.

Decizia a fost adoptată în contextul măsurilor de prevenție aplicate deja la nivelul Universității cu privire la informarea comunității UBB și la asigurarea standardelor de igienă, precum și în contextul riscului de răspândire a infecției cu Coronavirus SARS-COV-2 și al Hotărârii privind aprobarea unor măsuri suplimentare de combatere a noului Coronavirus, adoptată luni de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență (Hotărârea nr. 6/09.03.2020).

Programul cu publicul al Secretariatului Facultăţii de Drept va fi în intervalul orar 9-12, pentru situaţii urgente.

Solicitările din partea studenţilor (inclusiv cererile de burse) se vor trimite prin e-mail, la secretariatele de an. 

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11