Prelungire termen -Selecție mobilități Erasmus 2019-2020 -nivel licență

Selecția se adresează studenților aflați în anii de studiu 1, 2,3, nivel licență. Pentru nivelul master și doctorat selecția va avea loc în luna octombrie 2019

Calendar de desfășurare a selecției- mobilități Erasmus

Depunere dosarelor: 18 martie - 12 aprilie  2019, de luni până vineri, între orele 9-12 la secretariatul Erasmus al Facultății de Drept, biroul P3. (dna Simona -Maria POP)

Compunerea dosarelor pentru interviu:

- fișa candidatului (formular-tip, se ridică de la secretariat)

- declaraţie pe proprie răspundere (formular-tip, se ridică de la secretariat);

- copie simplă după carte de identitate;

- situaţia şcolară adeverinţă de student pe care să fie menţionate: media pe semestrul precedent (sem I - 2018-2019)(se solicită de la secretariatul de an);

- certificat de competenţă lingvistică pentru limba în care se studiază la universitatea parteneră (Lingua, Alpha, alte certificate internaţionale, de ex. Toefl, Camdridge, DELF/DALF, DELE etc.)Dosarul poate fi completat cu acest document până în 19 aprilie 2019) -http://lingua.ubbcluj.ro/index.php?menuid=9&lang=RO

alpha.ubbcluj.ro

- CV european în limba în care candidatul intenţionează să studieze;

- o scrisoare de motivare a candidaturii, redactată în limba în care candidatul intenţionează să studieze.

În cazul în care doriți să candidați pentru mai multe locații veți completa câte o fișă a candidatului și o scrisoare de motivare pentru fiecare.

La selecţie pot participa INCLUSIV studenţi care nu au cetăţenie UE, dar care sunt înmatriculaţi la Universitata Babeş-Bolyai. Obligaţia studenţilor din această categorie, in cazul in care vor fi selectaţi, este de a obţine viza în vederea deplasării în ţara de studiu.

Concursul va consta, pe lângă evaluarea elementelor din dosar (rezultate şcolare, scrisoare de motivaţie, CV), dintr-un interviu cu comisia de selecţie.

INTERVIUL - JOI 18 APRILIE 2019, ORA 13:00 DECANAT

 

Pentru detalii: Radu Catană (coordonator Erasmus, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ) sau Simona Maria POP (secretar Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11