Secretariat

Ana - Angela Seica
0264-405300, int. 5987
anul1@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul:
Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

Afişier licenţă

Informaţii despre organizarea şi susţinerea examenului de licenţă.

Pentru sesiunea de licență iulie 2023 este obligatorie încărcarea și verificarea lucrărilor de licență în platforma antiplagiat Turnitin. Pe baza procentului de similitudine obținut, profesorii coordonatori vor verifica raportul și și-l vor asuma prin semnătură.

Prin urmare, toți studenții care urmează să-și susțină licența în luna iulie 2023, vor încarca lucrarea de licență în platformă până în data de 16 iunie 2023!

Au fost preluati userii care s-au inscris in Google Form-ul destinat celor care nu au reusit sa-si faca conturi pentru aplicatia de verificare antiplagiat Turnitin.

Verificati casuta postala institutionala @law.ubbcluj.ro daca ati primit un mail pentru crearea contului din partea sistemului. E posibil ca cei ce erau deja in sistem sa nu fi primit.

Cei care au primit mail sunt rugati sa urmeze instructiunile din acesta iar ceilalti sunt rugati sa foloseasca procedura de recuperare a parolei de pe site-ul Turnitin. Aceasta se gaseste pe pagina Login. Aceeasi procedura va fi folosita si in cazul in care mailul trimis de sistem expira.

Daca sunteti intrebati de numele de familie iar acesta contine diacritice, va rugam sa incercati diacriticele din ambele layout-uri ale tastaturii de limba romana (standard si legacy). Numele sunt scrise doar cu prima litera majuscula.

In cazul nefericit in care nu reusiti sa treceti de acest pas adresati-va secretariatului.

Nu uitati ca dupa crearea contului sa va inscrieti in clasa profesorului dvs. indrumator, folosind procedura descrisa intru-un articol anterior de pe acest site.

Dupa aceasta puteti sa incarcati lucrarea in aceasta clasa de mai multe ori dar nu mai mult de 3 ori/zi. Dupa incarcare, lucrarea va fi vazuta automat si de profesorul indrumator.

In vederea verificarii antiplagiat se foloseste platforma turnitin.

 

Studentii care nu au conturi isi vor scrie adresa pe acest formular Google, unde se vor loga cu adresa institutionala @law.ubbcluj.ro

Formularul ramane deschis pana in data de 28.05.2023

 

Dupa aceasta data se vor importa in platforma adrese de mail colectate iar platforma va trimite mailuri prin care va invita sa va creati contul. Urmati instructiunile din mail si din platforma.

La crearea contului e posibil sa intalniti o eroare de tipul "perechea adresa de mail / nume de familie nu se potrivesc". Aceasta eroare este datorata diacriticelor. Incercati sa folositi diacriticele din layoutul Romanian Standard si Romanian Legacy. Daca nu reusiti adresati-va secretariatului care va va trimite numele asa cum este in baza noastra de date, urmand sa il luati cu copy/paste si sa il puneti in formularul din platforma.

 

Cei care nu au adresa institutionala se vor adresa secretariatului in vederea crearii unei astfel de adrese si inscrierii in platforma turnitin.

 

Dupa ce si-au creat contul studentii se vor loga in platforma si se vor inscrie in clasa indrumatorului cu ajutorul Class/section ID / Enrolment key din tabelul atasat acestui mesaj.

enroll button image

Studentii vor incarca lucrarea in assignment-ul corespunzator nivelului lor de studii (licenta/disertatie).

Lucrarile se pot incarca de mai multe ori dar nu mai mult de 3 ori/zi. Dupa 24 de ore se pot incarca din nou 3 variante ale lucrarii.

 

Attachments:
Download this file (Indrumatori.xlsx)Indrumatori.xlsx[ ]9 kB

Vă rugăm să vă verificați adresa instituțională deoarece s-a trimis link-ul pentru creare contului în Platforma de verificare plagiat Turnitin. Acel e-mail este valabil doar 24 de ore, după care nu se va mai putea crea contul respectiv.

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11