Secretariat

Ana - Angela Seica
0264-405300, int. 5987
anul1@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul: Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

Anul I

Datele de examen pentru Modulul pedagogic (Fundamentele pedagogiei - titular curs lect. univ. dr. Chis Olga) sunt:
Data 1: 29 mai, ora 10
Data 2: 5 iunie, ora 10
Restanța: 10 iulie, ora 10
 
Pentru buna organizare a examenelor, studenții vor primi linkul de acces de la colega lor Juliana Mureșan: adresa email - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
 Lect. univ. dr.  Chis Olga Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei Departamentul de Stiintele educatiei email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

În fișierul atașat mai jos, precum și la secțiunea Documente, găsiți datele de programare pentru examenele la disciplinele aferente semestrului doi.

Pentru sesiunea de vară studenţii trebuie să se programeze până în data de 7 iunie 2020, ora 8:00, pentru data planificată pentru fiecare examen.
Programarea se face utilizând aplicaţia de evidenţă a studenţilor. (http://law.ubbcluj.ro/privarea/index.php)

*Pentru examenele susţinute în presesiune (1 – 7 iunie 2020) programarea se va face până în data de 31 mai 2020, ora 8:00.

Neexprimarea în termen a opţiunii atrage imposibilitatea prezentării la examen în sesiunea respectivă.

NEPLATA tranşelor scadente până la data de 28.05.2020 atrage pierderea dreptului studentului de a se prezenta la examenele din sesiunea respectivă.
Orice PROBLEME legate de taxe, note sau alte probleme tehnice vor fi sesizate la secretariat până la data de 5 iunie 2020, ora 12:00 (respectiv până în data de 29 mai 2020 pentru examenele susținute în presesiune). Acest tip de reclamaţii nu se vor lua în considerare după această dată şi nu pot fi invocate ca motiv pentru neefectuarea opţiunii pentru una dintre datele de examinare.

Cererile pentru recunoașterea de opționale nenominalizate, limbă străină, Educație fizică studiate la alte facultăți din cadrul UBB se vor trimite la Secretariat pe email (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) până în data de 26 iunie 2020.

În atenția tuturor studenților,
Pentru corespondența electronică toți studenții Facultății de Drept vor folosi adresele lor instituționale (cele folosite la conectarea la cursuri) .

Din data de 15 mai 2020, vă rugăm ca toate solicitările dvs. să fie făcute prin email (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) sau telefonic (0264/405300 int 5987) pentru evitarea aglomerărilor și expunerii la virus a tuturor persoanelor implicate.

În cazul în care este nevoie urgentă de depunere de documente sau preluare de documente originale, se va face numai în urma unei programări online sau telefonice cu minim 1 zi lucrătoare înainte.


Casieria va rămâne în continuare închisă. Orice taxă se va achita exclusiv online, urmând ca dovada plății să fie transmisă prin email administratorului de facultate (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..ro).

 

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Achitarea taxelor de şcolarizare/examene restante prin REVOLUT implică imposibilitatea verificării la timp a acestora (minimum 20 zile de la data confirmării transferului bancar la plătitor), implicit imposibilitatea operării plăţilor în evidenţă, respectiv imposibilitatea programării la examene.

Evaluarea prestaţiei didactice la cursurile și seminariile la care ați participat în semestrul II al anului universitar curent se va desfăşura în perioada: 11 mai 2020 - 31 mai 2020.
Evaluarea se face prin intermediul opţiunii Evaluare cursuri, de pe pagina personală - https://studnet.law.ubbcluj.ro/login şi este anonimă .
Această evaluare are un scop statistic şi va contribui la îmbunătăţirea activităţii didactice.

Subcategorii

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11