Evenimente

Evenimentele organizate de facultatea noastră sau la care facultatea este reprezentată.

Trei studenţi de la Facultatea de Drept au dus din nou numele UBB peste zări, obţinând două premii la Youth Innovation Competition on Global Governance (YICGG) 2021, Shanghai/Huzhou, China: premiul pentru cea mai inovativă echipă (MIT) şi premiul pentru cel mai bun discurs individual (ITQ). Participarea studenţilor de la Facultatea de Drept a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca la YICGG reprezintă o tradiţie în excelenţă, după cum se va desprinde din rândurile ce urmează.

Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, în contextul reacțiilor publice declanșate de decizia adoptată de Facultatea de Drept a Universității București de a propune exmatricularea a 45 de studenți apreciază că se impune a transmite public următoarea poziție, pe care o regăsiți în Comunicatul de mai jos. 

Attachments:
Download this file (COMUNICAT.docx)COMUNICAT.docx[ ]870 kB
Download this file (COMUNICAT.pdf)COMUNICAT.pdf[ ]72 kB

FACULTATEA DE DREPT A UNIVERSITĂȚII „BABEȘ-BOLYAI”
în parteneriat cu
CURTEA DE APEL CLUJ • BAROUL CLUJ • EDITURA HAMANGIU

vă invită să participați la conferința

BUNA CREDINȚĂ ÎN DREPTUL PROCESUAL
VINERI, 11 DECEMBRIE 2020 (orele 10:00 – 16:00)

Conferință în format online

Link inscriere: https://bit.ly/inscriere_conferinta1

- transmisă prin intermediul platformei Google Meets a Facultății de Drept a Universității „Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca

Coordonatori științifici:
Prof. univ. dr. Gheorghiță Mateuț
Lector univ. dr. Andrea Annamaria Chiș

O conferință inedită, la confluența celor două proceduri, civilă și penală, care își propune integrarea unei teme din multele comune celor două discipline. O conferință care dorește să dovedească că există un principiu comun care stă la baza procedurilor, integrându-se într-o teorie generală a dreptului procesual. O conferință care integrează un principiu, două catedre, două specializări și toate profesiile juridice, adresată tuturor juriștilor, inclusiv celor în formare.

Atașat găsiți programul final al celei de-a zecea ediții a Conferinței Naționale de Drept Comercial, care se va desfășura anul acesta online, în 12-13 iunie, publicat și aici: https://evenimente.juridice.ro/2020/05/conferinta-nationala-de-drept-comercial-2020-12-13-iunie-2020-online.html.

Attachments:
Download this file (CNDC2020_Afis.jpg)CNDC2020_Afis.jpg[ ]1420 kB
Download this file (CNDC2020_Program.pdf)CNDC2020_Program.pdf[ ]271 kB

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11