Evenimente

Evenimentele organizate de facultatea noastră sau la care facultatea este reprezentată.

Conferința Națională de Drept Comercial, ediția a 13-a, a avut loc între 16-17 iunie la NTT Data Tower din Cluj-Napoca.


Mulțumim pe această cale invitaților noştri, care ne-au surprins ca de fiecare dată cu cele mai actuale soluții şi inovații de drept comercial şi sponsorilor:

David & Baias, Banca Transilvania, Biriṣ Goran, Revnic Cristian & Asociații, Şomlea ṣi Asociații, Transilvania Investments, Wolf Theiss, Bejenaru & Partners, Hodoṣ Business Recovery, Moscovits, Steopan, Ilian, Lascău, Solvendi, Ştegăroiu ṣi Asociații, Nemeş şi Asociații, şi partenerilor UNPIR și Juridice.ro.

Ne îndreptăm recunoștința spre editura Hamangiu, pentru tot ajutorul și susținerea oferită de-a lungul anilor.

În perioada 5 - 6 mai 2023, Şcoala doctorală a Facultăţii de Drept organizează Conferința națională a doctoranzilor în drept penal și procedură penală.

Programul evenimetului este ataşat acestui articol.

Attachments:
Download this file (afiș1.jpg)afiș1.jpg[Afisul conferintei]731 kB
Download this file (Program conferinta doctoranzi.pdf)Program conferinta doctoranzi.pdf[Programul evenimentului]278 kB

În perioada 9-11 martie, la Geneva, Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai a fost reprezentată la rundele intermediare ale concursului de procese simulate „Philip C. Jessup”, de o echipă alcătuită din studentele Mădălina Bumb (anul II), Raluca Călin (anul II), Antonia Grec (anul II) și Andreea Toma (anul III). Echipa a fost coordonată de domnul Cantemir Păcuraru, doctorand în drept internațional public și colaborator al Facultății de Drept.

„Phillip C. Jessup” este cel mai mare concurs de procese simulate din lume, cu o tradiție de peste 6 decenii și adună, în fiecare an, peste 700 de echipe de pe tot globul. Pregătirea pe care o pretinde acest concurs creează un context de învățare accelerată, dar profundă, pe foarte multe paliere, și lasă urme, pentru totdeauna, pe harta personală și profesională a concurenților.

Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai organizează o nouă ediție a Conferinței naționale a doctoranzilor în drept penal și procedură penală, ce urmează a se desfășura la Cluj-Napoca, în perioada 05-06 mai 2023.

La conferință sunt invitați să participe doctoranzii facultăților de drept din România a căror teză se înscrie prin tematică în domeniul dreptului penal sau al dreptului procesual penal.

Organizatorii asigură participanților selectați cazarea și masa, cheltuielile de transport urmând a fi suportate de către participanți.

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11