Evenimente

Evenimentele organizate de facultatea noastră sau la care facultatea este reprezentată.

echipa arbitraj
În perioada 28-30 martie 2024, echipa formată din studenții Maluș Gabriel (anul IV), Cucu Tudor (anul III), Ciorba Paul (anul IV) și Costea Adriana (anul IV), sub coordonarea dnei conf. dr. Alina Oprea, a reprezentat Facultatea de Drept la prima ediție a concursului „Enjoy the European Court of Arbitration Moot Competition”, organizată in București de către Asociața Internațională de Business și Arbitraj. Felicităm echipa pentru obținerea locului 1 in cadrul competiției și obținerea sponsorizării și pregatirii individuale de către AIB&A pentru ediția următoare a competiției Willem C. Vis International Comercial Arbitration Moot. Mult succes mai departe!

mootcourt
În perioada 8-11 februarie 2024 echipa formată din studenții Alexandra-Elena Staicu (anul II), Bianca-Georgiana Vrînceanu (anul II), Radu Filip (anul II) și Teodor-Cristian Simion (anul II), a reprezentat pentru prima oară Facultatea de Drept la finala regională a concursului de procese simulate „European Law Moot Court”, organizată în cadrul Universității din Torino. Echipa a fost coordonată de doamna dr. Réka Laczkó, colaborator al Facultății de Drept și a beneficiat de sprijinul consultativ al domnului conf. univ. dr. Gyula Fábián.

pjesup1În perioada 29 februarie - 2 martie 2024, echipa alcătuită din studenții Andrei Hârcăian (anul III), Alexandru Salomie (anul II), Răzvan Vlăduț Cheșa (anul III) și Eduardo Mirel Haneș (anul III) a participat la rundele amicale și la runda națională a concursului de procese simulate „Philip C. Jessup”, organizate la Bratislava. Pregătirea echipei a fost coordonată de Doamna Gabriela Dănilă, avocat în Baroul Cluj și colaborator al Facultății de drept la disciplina Drept Internațional Public, și de Mădălina-Gabriela Bumb, participant al concursului în anul anterior.

„Phillip C. Jessup” este cel mai mare concurs de procese simulate din lume, cu o tradiție de peste șase decenii, și adună în fiecare an peste 700 de echipe de pe tot globul. Pregătirea pe care o pretinde acest concurs creează un context de învățare accelerată, dar profundă, pe foarte multe paliere, și lasă urme, pentru totdeauna, pe harta personală și profesională a concurenților.

INPPA Cluj, Baroul Cluj, Facultatea de Drept a Universității BabeșBolyai din Cluj-Napoca în parteneriat cu Editura Hamangiu vă invită să participați la conferința „Procedura civilă de la teorie la practică și înapoi”, din cadrul Zilelor Baroului Cluj • Ediția a XIV-a.

Evenimentul va avea loc miercuri, 5 iulie 2023, orele 09.00 - 17.30, în Amfiteatrul „Traian Pop”, al Facultății de Drept a Universității BabeșBolyai din Cluj-Napoca (str. Avram Iancu nr. 11).

Vă așteptăm cu drag!

Attachments:
Download this file (Programul conferintei.pdf)Programul conferintei.pdf[ ]173 kB

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11