REZULTATE selecție mobilități Erasmus - octombrie 2020

În documentul atașat veți găsi rezultatele selecției pentru mobilitățile ERASMUS pentru sem II, anul universitar 2020-2021

PRECIZĂRI:

1 .Candidați care nu au depus certificate de competență lingvistică ,urmează a fi testați online (OLS) pentru a se verifica nivelul minim B2 la competența lingvistică. În urma promovării acestei testări, vor fi considerați admiși definitiv la mobilitățile Erasmus aferente. Studenții vor fi contactați prin email  (emailul insitutuțional)în vedere acestei testări, într-una din zilele următoare.

2. În funcție de evoluția situației globale privind pandemia COVID-19, studenții selectați pot RENUNȚA la mobilitate oricand, printr-o cerere scrisă adresată dnei lect.dr. Diana Botău (coordonator Erasmus, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ) și doamnei Simona Maria POP (secretar Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

3. Pentru a consulta oferta de  cursuri a universitatilor pentru care ati fost selectati , vă rugăm consultați siteurile facultățile partenere. https://law.ubbcluj.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=39&Itemid=136

În mod special, studenții admiși la univerisitățile din Franța și care doresc să studieze în engleză sunt sfătuiți  sa verifice lista de cursuri disponibile si sa se asigure ca au suficiente cursuri in engleza in oferta universitatii partenere.

4. Studenții selectați vor fi contactați prin email de universitățile partenere și le se vom comunica, tot prin email, procedura pe care o vor avea de parcurs în continuare.

5. Toate informațiile legate de programul Erasmus și procedurile ce trebuie urmate de către studentul selectat pot fi găsite pe siteul CCI https://cci.ubbcluj.ro/erasmus/erasmus.php - Outgoing Students.
De asemenea, pentru lămuriri suplimentare vă rugăm să ne contactați:
- lect.dr. Diana Botău – coordonator Erasmus Facultatea de Drept - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
- Oana Cozmuța – responsabil Erasmus în cadrul CCI Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
- Simona-Maria Pop –secretar Erasmus Facultatea de Drept –Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11