Selecție mobilități Erasmus 2020-2021 -nivel licență

În condiţiile excepţionale generate de măsurile impuse pentru reducerea numărului de infecţii cu COVID-19, în baza adresei CCI nr. 815/16 martie 2020 în această primăvară selecţia pentru mobilităţi Erasmus de studiu se va desfăşura prin concurs de dosare, fără interviu.

Selecția se adresează studenților aflați în anii de studiu 1, 2,3, nivel licență. Pentru nivelul master și doctorat selecția va avea loc în luna octombrie 2020.

CALENDAR de desfășurare a selecției- mobilități Erasmus

I. Dosarele de candidatură se vor trimite pe email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. în perioada 18 martie – 7 aprilie 2020.

Vă rugăm să trimiteți următoarele documente în format pdf :
1. fișa candidatului (formular-tip -atașat mai jos)
2. declaraţie pe proprie răspundere (formular-tip -atașat mai jos);
3. copie simplă după carte de identitate;
4. CV european în limba în care candidatul intenţionează să studieze;
5. o scrisoare de motivare a candidaturii, redactată în limba în care candidatul intenţionează să studieze.
În cazul în care doriți să candidați pentru mai multe locații veți completa câte o fișă a candidatului și o scrisoare de motivare pentru fiecare.

DE REȚINUT!

La această selecţie studenţii sunt acceptaţi fără certificat de competenţă lingvistică, cu mențiunea că, cei care dețin deja un certificat ,îl pot trimite în format pdf.

II. Selecția va consta într-un concurs de dosare prin care se vor evalua documentele trimise, precum și situația școlară a candidatului .
III. Afișarea rezultatelor – 10 aprilie 2020.

IMPORTANT :

După procesul de selecţie, pentru studenții selectați,  se va realiza o TESTARE ONLINE A COMPETENȚEI LINGVISTICE pe portalul OLS  ,studenții vor fi contactați pe email în acest sens şi vor trebui să obţină punctajul necesar la acea testare.

Ca urmare, rezultatele selecției vor fi provizorii până la promovarea testării competenței pe portalul OLS 

- Puteți opta pentru o mobiliate în semestrul I (2020-2021), semestrul II (2020-2021) sau întreg anul universitar 2020-2021.
- În funcție de evoluția situației globale privind pandemia COVID-19, studenții selectați pot RENUNȚA la mobilitate oricand.

Pentru detalii: lect.dr. Diana Botău (coordonator Erasmus, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ) sau Simona Maria POP (secretar Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

Atașate veți găsi:

- lista mobilităților pentru 2020-2021

- fișa candidatului

-declarația pe proprie răspundere

Informații despre programul Erasmus -https://cci.ubbcluj.ro/erasmus/erasmus.php

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11