Secretariat

Andreea-Monica Sebe
0264-405300, int. 5910
anul3@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul:
Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

Anunț Hexagon 2020 - probele sportive

 În perioada 8-11 aprilie 2020 se va desfășura la Craiova concursul anual intitulat HEXAGONUL FACULTĂȚILOR DE DREPT.

În vederea selectării membrilor echipelor de fotbal băieți, baschet fete, șah și tenis de masă se vor organiza preselecții. Pot participa studenții din anii 1-4, forma de învățământ ZI.
Mai jos găsiți informații despre înscrierile pentru participarea la preselecții.
Succes! 

 

PRESELECŢII ECHIPA DE BASCHET FEMININ UBB DREPT

 Odată cu ediţia CRAIOVA 2020, echipa de streetball a Facultăţii de Drept din Cluj-Napoca va suferi o restructurare masivă, iar în acest sens se vor desfăşura preselecții.

Studentele an 1 – 4 (forma de învăţământ zi) care au practicat jocul de baschet (chiar şi în mod ocazional) sunt rugate să transmită un e-mail în care să indice datele personale (nume, prenume, an studiu) şi de contact (adresă de e-mail, număr de telefon mobil) la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în atenţia antrenorului echipei, SABIN GHERDAN, până în data de 20.02.2020.

Antrenamentele vor fi programate în perioada de după sesiune, fetele care s-au înscris fiind anunţate despre detaliile de ordin administrativ.

 PRESELECȚII ECHIPA DE FOTBAL UBB DREPT

 Au inceput preselectiile pentru echipa de fotbal baieti care va reprezeta facultatea la Hexagonul Facultatilor de Drept, ediția Craiova 2020.

Persoana de contact pentru inscrieri: Tudor Muresan, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Termen limită pentru înscrieri: 20.02.2020.

Persoanele care se înscriu vor fi anunțate despre detaliile administrative (dată, oră, bază și teren antrenament).

 PRESELECȚII ȘAH

Pentru stabilirea reprezentantului Facultății de Drept la proba de șah de la Hexagon ediția Craiova 2020, se vor organiza preselecții – sunt invitați să se înscrie la preselecții toți studenții (băieți sau fete), an 1-4, zi, pasionați de acest sport.

Persoana de contact pentru inscrieri: DAN MOROȘAN, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Termen limită pentru înscrieri: 20.02.2020.

 PRESELECȚII TENIS DE MASĂ

Pentru stabilirea reprezentantului Facultății de Drept la proba de tenis de masă de la Hexagon ediția Craiova 2020, se vor organiza preselecții – sunt invitați să se înscrie la preselecții toți studenții (băieți sau fete), an 1-4, zi, pasionați de acest sport.

Persoana de contact pentru inscrieri: DAN MOROȘAN, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Termen limită pentru înscrieri: 20.02.2020.

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11