Secretariat

Mihaela Bîlc
0264-405300, int. 5987
anul3@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul: Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

Preselecții Hexagon 2019

CONCURSUL HEXAGONUL FACULTĂŢILOR DE DREPT, Ediţia Bucureşti 2019

În perioada 17 – 20 aprilie 2019 se va desfăşura la Bucureşti concursul anual „Hexagonul Facultăţilor de Drept”, cu participarea Facultăţilor de Drept din Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Sibiu, Timişoara şi Chişinău.

Printre probele se numără şi fotbal (băieţi), baschet (fete), tenis de masă şi şah.
Mai jos găsiţi anunţurile de preselecţie pentru fiecare probă în parte.


PRESELECTII ECHIPA DE FOTBAL MASCULIN
Au început preselecțiile pentru echipa de fotbal a Facultății noastre – băieţi, studenţi anii 1 – 4, forma de învăţământ zi.
Echipa este coordonată de către prof. dr. ORMENIȘAN SEPTIMIU, antrenor la centrul de juniori al echipei Universitatea Cluj-Napoca.
Studenții care sunt talentați la acest sport și doresc să se înscrie în echipa de fotbal sunt rugați să îi contacteze până la data de 10.02.2019 pe:
- Mureșan Tudor, studentul senator (https://www.facebook.com/tudormur98)
- Ganea Dragoș-Vlăduț (https://www.facebook.com/GaneaDV)

PRESELECŢII ECHIPA DE BASCHET FEMININ
Odată cu ediţia Bucureşti 2019, echipa de streetball a Facultăţii de Drept din Cluj-Napoca va suferi o restructurare masivă, iar în acest sens se vor desfăşura preselecții.
Studentele an 1 – 4 (forma de învăţământ zi) care au practicat jocul de baschet (chiar şi în mod ocazional) sunt rugate să transmită un e-mail în care să indice datele personale (nume, prenume, an studiu) şi de contact (adresă de e-mail, număr de telefon mobil) la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în atenţia antrenorului echipei, SABIN GHERDAN, până în data de 10.02.2019.
Antrenamentele vor fi programate în perioada de după sesiune, fetele care s-au înscris fiind anunţate despre detaliile de ordin administrativ.


PRESELECŢII TENIS DE MASĂ şi ŞAH
Studenţii (băieţi sau fete) din anii 1 - 4 (forma de învăţământ zi) care sunt interesaţi să participe la preselecţii sunt rugaţi sa îl contacteze pe asist. univ. asociat drd. DAN MOROŞAN la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până în data de 10.02.2019, precizând proba şi datele de contact (nume şi prenume, an de studiu, număr de telefon, e-mail personal).
Studenţii care se înscriu vor fi anunţaţi din timp de locul şi data organizării preselecţiilor, după finalizarea sesiunii, în cursul lunii martie.

 

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11